مقاله تاثیر متیل جاسمونات و شوک دمایی در افزایش میزان آنتوسیانین و بهبود کیفیت میوه پرتقال خونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر متیل جاسمونات و شوک دمایی در افزایش میزان آنتوسیانین و بهبود کیفیت میوه پرتقال خونی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر متیل جاسمونات و شوک دمایی در افزایش میزان آنتوسیانین و بهبود کیفیت میوه پرتقال خونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر متیل جاسمونات و شوک دمایی در افزایش میزان آنتوسیانین و بهبود کیفیت میوه پرتقال خونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر متیل جاسمونات و شوک دمایی در افزایش میزان آنتوسیانین و بهبود کیفیت میوه پرتقال خونی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تاثیر تیمار دمایی و متیل جاسمونات بر میزان آنتوسیانین و برخی از خصوصیات کیفی میوه دو رقم پرتقال خونی ‘مورو ’ و ‘تاروکو’ بررسی گردید. میوه ها پس از برداشت با پیش تیمار دمایی ( ۳۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳ روز) یا متیل جاسمونات ( ۱ و ۲ میلی مولار) تیمار شدند و سپس به مدت ۲ ماه در دمای ۷ درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۰ درصد انبار گردیدند. صفاتی چون غلظت آنتوسیانین، ترکیبات فنلی کل، ویتامین ث، pH ،TSS/TA ،TA ،TSS با فاصله هر ۲۰ روز یکبار در طول ۶۰ روز اندازه گیری شدند. میزان آنتوسیانین کل میوه در طی نگهداری میوه در انبار افزایش یافت و بیشتر تحت تاثیر تیمار دمایی قرار داشته تا متیل جاسمونات. هر چند، میوه هایی که در محلول یک میلی مولار متیل جاسمونات تیمار شدند نسبت به شاهد میزان آنتوسیانین بالاتری داشتند. پیش تیمار میوه ها با دمای ۳۰ درجه سانتی گراد باعث کاهش TA و TSS و افزایش TSS/TA در طی انبارداری گردیده است. میزان فنل کل میوه هایی که تیمار دمایی دیدند در مقایسه با شاهد بالاتر بوده است. نتایج همچنین نشان داد که تیمار میوه های پرتقال خونی با ۱ میلی مولار متیل جاسمونات باعث القاء سنتز ترکیبات فنلی میوه گردید، اما در پایان انبارداری هیچ اختلاف معنی داری بین میوه های تیمار شده و شاهد دیده نشد. سایر صفات مورد بررسی در میوه های تیمار شده با متیل جاسمونات و شاهد اختلاف معنی داری را نشان ندادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.