مقاله ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی قارچ کانودرما لوسیدیوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی قارچ کانودرما لوسیدیوم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی قارچ کانودرما لوسیدیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی قارچ کانودرما لوسیدیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی قارچ کانودرما لوسیدیوم :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

گانودرما لوسیدیوم قارچ بسیاردارویی است که به علت خواص دارویی بسیارمورد بررسی و تحقیق قرارگرفته است دراین مطالعه قارچ گانوردما لوسیدیوم ازجنگل شصت کلا گرگان جمع آوری شد و عصاره متانولی آن تهیه گردید جهت بررسی های آنتی اکسیدانی هشت غلظت از عصاره فراهم شد و ارزیابی میزان مهاررادیکال آزاد و قدرت احیا عصاره متانولی مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که میزان فعالیت آنتی اکسیدانی مهار رادیکال آزاد و قدرت احیا وابسته به غلظت فراهم شده می باشد و با افزایش غلظت میزان فعالیت مهار رادیکال آزاد و میزان قدرت احیا افزایش می یابد بیشترین میزان مهار رادیکال آزاد را غلظت ۹۱/۹۶mg mL-1 و کمترین میزان مهار رادیکال آزاد را درغلظت ۲/۵۰ ۱۲/۵mg ml-1 داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.