مقاله تاثیر نوع اکسین بر ریزازدیادی جوانه های جانبی کیوی فروت ( Actinidia deliciosa) ، رقم هایوارد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر نوع اکسین بر ریزازدیادی جوانه های جانبی کیوی فروت ( Actinidia deliciosa) ، رقم هایوارد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر نوع اکسین بر ریزازدیادی جوانه های جانبی کیوی فروت ( Actinidia deliciosa) ، رقم هایوارد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع اکسین بر ریزازدیادی جوانه های جانبی کیوی فروت ( Actinidia deliciosa) ، رقم هایوارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر نوع اکسین بر ریزازدیادی جوانه های جانبی کیوی فروت ( Actinidia deliciosa) ، رقم هایوارد :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این پژوهش ریزنمونه های جوانه جانبی کیوی فروت (رقم هایوارد ) پس از گندزدایی، در محیط کشت موراشیگی و اسکوگ (MS) حاوی ۲ میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین (BA) استقرار یافتند. در آزمایش شاخه زایی، ریزنمونه های جوانه جانبی روی ۹ محیط کشت پایه MS با غلظت های مختلف BA و (۰ و ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر) و ایندول استیک اسید (IAA) و (۰ و ۰/۱ و ۰/۲ میلی گرم در لیتر) به صورت مجزا یا در ترکیب با همدیگر کشت داده شدند. بالاترین پرآوری شاخه در محیط دارای ۲ میلی گرم در لیتر BA به دست آمد. در آزمون ریشه زایی، از محیط پایه MS به همراه ۴ سطح BA (0 و ۱ و ۲ و ۳ میلی گرم در لیتر) و ایندول بوتیریک اسید (IBA) یا IAA (0 و ۱ و ۲ و ۳ میلی گرم در لیتر) استفاده شد . بهترین نتیجه در تعداد و طول ریشه در محیط پایه MS شامل ۳ میلی گرم در لیتر IBA حاصل شد. تاثیر IAA بر روی ریشه زایی معنی دار نبود و حدود ۸۰ درصد از گیاهچه های تولیدی ریشه دار شده در مرحله سازگاری زنده ماندند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.