مقاله تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید روی فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز، تشکیل لیگنین و خمیدگی ساقه ژربرا (Gerbera jamesonii )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید روی فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز، تشکیل لیگنین و خمیدگی ساقه ژربرا (Gerbera jamesonii ) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید روی فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز، تشکیل لیگنین و خمیدگی ساقه ژربرا (Gerbera jamesonii )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید روی فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز، تشکیل لیگنین و خمیدگی ساقه ژربرا (Gerbera jamesonii )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید روی فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز، تشکیل لیگنین و خمیدگی ساقه ژربرا (Gerbera jamesonii ) :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

مسیر فنیل پروپانویید و آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL; EC 4.3.1.5) به ترتیب مهمترین مسیر بیوسنتزی مواد فنولی (لیگنین، اسیدهای فنولی و فنلاونوییدها) و مهمترین آنزیم دخیل در این متابولیسم با وظایف ساختاری و مکانیزم های دفاعی مختلف می باشند. کاهش تشکیل لیگنین یکی از دلایل خمیدگی ساقه به عنوان مهمترین عارضه پس ازبرداشت ژربرا می باشد. با توجه به نقش هورمون سالیسیلیک اسید روی فعالیت آنزیم PAL و درنتیجه تشکیل ترکیبات فنلی مانند لیگنین آزمایشی با سطوح مختلف هورمون سالیسیلیک اسید در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۳ فاکتور کولتیوار (کولتیوارحساس و مقاوم به خمیدگی)، هورمون (۱ و ۰/۷۵ و ۰/۵ و ۰/۲۵ و ۰ میلی مول) و زمان اعمال تیمار SA با ۳ تکرار در آزمایشگاههای فیزیولوژی و شیمی گیاهی دانشگاه بوعلی سینای همدان به انجام رسید. براساس نتایج حاصل از آزمایش فعالیت آنزیم PAL و تشکیل لیگنین تحت تاثیر تیمارهای مختلف قرار گرفتند. میزان فعالیت آنزیم در کولتیوارهای مختلف متفاوت بود؛ به طوری که کولتیوارهای ‘Double dutch’ و ‘Ecco’ به ترتیب دارای بیشترین و کمترین فعالیت آنزیمی بودند. بر اساس نتایج حاصل از آزمایش میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز، تشکیل لیگنین، دوام عمر و درصد خمیدگی ساقه در کولتیوارهای مقاوم و حساس به خمیدگی روند متفاوتی داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.