مقاله تأثیر بالشتکهای جاذب اتیلن در شرایط بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر عمر قفسهای میوه خرما رقم برحی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر بالشتکهای جاذب اتیلن در شرایط بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر عمر قفسهای میوه خرما رقم برحی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر بالشتکهای جاذب اتیلن در شرایط بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر عمر قفسهای میوه خرما رقم برحی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر بالشتکهای جاذب اتیلن در شرایط بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر عمر قفسهای میوه خرما رقم برحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر بالشتکهای جاذب اتیلن در شرایط بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر عمر قفسهای میوه خرما رقم برحی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

رقم برحی از مهمترین ارقامی است که به علت داشتن تانن اندک و از بین رفتن مزه گسی در مرحله خلال قابل مصرف میباشد اما به علت درصد رطوبت بالا، میوهها بسیار فسادپذیر بوده و ماندگاری کمی دارند. استفاده از روشهای نوین بستهبندی میتواند در توسعه بازارهای مصرف این محصول مورد توجه قرار گیرد. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر تیمارهای مختلف بسته بندی (اتمسفر تغییریافته (مپ) غیرفعال، بستهبندی مپ حاوی بالشتکهای جاذب اتیلن و شاهد) و نیز دمای نگهداری ( ۵ و ۱۵ درجه سانتیگراد) بر ماندگاری میوه خرمای رقم برحی برداشت شده در مرحله خارک انجام پذیرفت. طی ۲۷ روز نگهداری، میوهها به فاصله زمانی هر سه روز یکبار آنالیز کیفی شده و از نظر فاکتورهای مختلفی مثل سفتی بافت، درصد کاهش وزن، اسیدیته قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول، درصد تبدیل به رطب، رنگ ظاهری پوست میوه، نشت الکترولیت، ظرفیت کل آنتی اکسیدان ها و غلظت مواد فنولی ارزیابی شدند. نتایج نشان داد میوهها در تیمار مپ حاوی بالشتک جاذب اتیلن دارای کمترین درصد کاهش وزن (۰/۳۷۹%) ، کمترین درصد تبدیل به رطب ( ۳۵ %) و بیشترین سفتی بافت برخوردار بودند و از نظر دیگر صفات کیفی نیز کمترین کاهش را نشان دادند. به علاوه دمای ۵ درجه سانتیگراد نسبت به ۱۵ درجه سانتیگراد در حفظ خصوصیات کیفی میوه اثر بهتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.