مقاله جداسازی و شناسایی Aureobasidiumpullulans مولد سوربیتول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جداسازی و شناسایی Aureobasidiumpullulans مولد سوربیتول دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی Aureobasidiumpullulans مولد سوربیتول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی Aureobasidiumpullulans مولد سوربیتول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی Aureobasidiumpullulans مولد سوربیتول :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
سوربیتول یا D- گلوسیتول یک پلی ال شش کربنه است که به دلیل خاصیت شیرین کنندگی و محلولیت بالا درصنایع غذایی مورد استفاده قرارمیگیرد امروزه بدلیل شرایط مناسب واکنش و مقرون بصرفه بودن تولید میکروبی سوربیتول مورد توجه قرارگرفته است دراین پژوهش مخمر آئروبازدیدیومپلولانس ازعسل جداسازی گردید و درمحیط حاوی فروکتوز روند تخمیر و تولید سوربیتول توسط آن مورد مطالعه وب ررسی قرارگرفت مقدار سوربیتول تولید شده توسط این مخمر ۱/۵۴۳ گرم برلیتر می باشد این آئروبازیدیومپلولانس براساس تست های جذب و تخمیر و نیز خصوصیات مورفولوژیکی شناسایی گردید. سوربیتول تولید شده دراین بررسی با استفاده از روشهای TLC و همچنین کیت مگازایم مورد مطالعه کیفی و کمی قرارگرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.