مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

پرتقال یکی ازفراوان ترین میوه های موجود دراستانهای شمالی ایرانمیابشد که کمتر به بحثتغذیه ای آن درعلوم دامی به ویژه تغذیه طیورتوجه شده است لذا آزمایشی به منظور بررسی تاثیر پوست خشک شده این میوه برعملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی با ۴۰۰ قطعه جوجه یکروزه ازسویه راس ۳۰۸ درقالب یک طرح کاملا تصادفی شامل ۵تیمار ۴تکرار و ۲۰قطعهجوجه درهرتکرار انجام شد تیمارهای آزمایشی شامل تیمارشاهد سطوح ۱/۵و۳درصد پوست پرتقال خشک شده از ابتدای دوره پرورش تا۴۲روزگی و سطوح ۱/۵و۳ درصد پوست پرتقال خشک شده ازابتدای دوره پرورش تا۲۱روزگی درجیره مصرفی جوجه های گوشتی بود نتایج این ازمایش حاکی ازاختلاف غیرمعنیدار بین میانگین گروه ها برای صفات درصد سینه ران ها بازده لاشه کبد سنگدان و چربی حفره بطنی نسبت به وزن زنده بوده است P>0/05 درنهایت براساس نتایج حاصل پوست پرتقال بهود معنی داری برعملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.