مقاله شناسایی Lactobacillus plantarumدرLAB های جداشده اززیتون بومی ایران به روش Touch-Up PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی Lactobacillus plantarumدرLAB های جداشده اززیتون بومی ایران به روش Touch-Up PCR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی Lactobacillus plantarumدرLAB های جداشده اززیتون بومی ایران به روش Touch-Up PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی Lactobacillus plantarumدرLAB های جداشده اززیتون بومی ایران به روش Touch-Up PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی Lactobacillus plantarumدرLAB های جداشده اززیتون بومی ایران به روش Touch-Up PCR :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

زیتون با نام علمی Oleaeuropaeaاز قدیم یترین و با ارزشترین گیاهان بومی ایران است زیتون و محصولات آن سرشار ازباکتری های مولد اسیدلاکتیک LAB است LAB ها نقش مهمی درتخمیر غذاها ایفا می کنند و به عنوان فلورنرمال بدن و نیز به عنوان پروبیوتیک شناخته می شود L.plantarum یک لاکتوباسیل پروبیوتیک است و درانواع سبزیجات تخمیری ازجمله زیتون یافت می شود روشهای مولکولی تشخیصی از جمله روشهای مبتنی برPCR امروزه جایگزین روشهای مرسوم باکتریها شدها ند دراین تحقیق ۲۸ایزوله LAB ازارقام مختلف زیتون بومی ایران برروی محیط MRS کشت داده و استخراج DNA ازباکتریها انجام شد سپس با پرایمر طراحی شده برای سکانس ۱۶SrDNA ITS ازسویه های L.plantarum واکنش زنجیره ای پلیمراز با روش Touch-Up PCR انجام گرفت از ۲۸سویه جداشده ۷سویه با پرایمرهای موردنظر باند اختصاصی تشکیل دادند بنابراین می توان گفت L.plantarum درفرایند تخمیر زیتون بومی ایران نقش داشته ومیتواند بهعنوان پروبیوتیک ارزش محصولات تهیه شده از زیتون را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.