مقاله عوامل کیفی آب درپرورش توام ماهی و میگو و گیاهان دارویی درسیستم آکواپونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عوامل کیفی آب درپرورش توام ماهی و میگو و گیاهان دارویی درسیستم آکواپونیک دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل کیفی آب درپرورش توام ماهی و میگو و گیاهان دارویی درسیستم آکواپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل کیفی آب درپرورش توام ماهی و میگو و گیاهان دارویی درسیستم آکواپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل کیفی آب درپرورش توام ماهی و میگو و گیاهان دارویی درسیستم آکواپونیک :
تعداد صفحات:۲۹
چکیده:
دراین پروژه امکان پرورش توام ماهی کپورو میگو اب شیرین و گیاهان دارویی الوورا و رازیانه درسیستم اکواپونیک بررسی گردید دراین بررسی ماهی کپور معمولی درسه تیمار و دو کنترل درسه تکرار مورد پرورش قرارگرفت که تیمار یک شامل ماهی کپور و میگوی آب شیرین و گیاه رازیانه و کنترل که فقط ماهی کپور و فقط میگوی آب شیرین دراکواریوم های ۱۰۰ لیتری پرورش داده شدندو نتایج تغییرات فیزیکوشیمیایی آب و رشد مورد بررسی قرارگرفت پس از یک ماه پرورش ماهی کپور و میگوی اب شیرین درکشت توام با الوورا و رازیانه از افزایش معنی داری درگیاه آلوورا وتاحدودی گیاه رازیانه مشاهده شد ولی درمورد رشد آبزی و تاثیرات فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب برروی آبزی باشد گفت که درصورت مدیریت دقیق و علمی مبنی برکنترل این فاکتورها می توان د نتیجه بهتری نسبت به پرورش تک گونه داشته باشد ازمزایای این روش پرورش می توان به این موارد اشاره کرد دراین سیستم آبزیان و گیاهان از هم استفاده می کنند دراکواپونیک عناصرغذایی موجود درآب ماهی به عنوان کود درهیدروپونیک ودربستر گیاهان مصرف می شود و مواداضافی یک سیستم به عنوان غذا یا سوخت برای سیستم دیگر عمل می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.