مقاله اثر پرایمینگ بذور پیاز و گوجه فزنگی و کاهو تحت شرایط ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پرایمینگ بذور پیاز و گوجه فزنگی و کاهو تحت شرایط ارگانیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پرایمینگ بذور پیاز و گوجه فزنگی و کاهو تحت شرایط ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرایمینگ بذور پیاز و گوجه فزنگی و کاهو تحت شرایط ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پرایمینگ بذور پیاز و گوجه فزنگی و کاهو تحت شرایط ارگانیک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

استفاده از مواد ارگانیک هومیک اسید در افزایش میزان جوانه زنی بذور در آزمایش کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. محلول ارگانیک هورمونیک اسید با غلظت های ۲۵۰۰ و ۵۰۰۰ میلی گرم بر لیتر جهت پرایمینگ بذور سه سبزی و گوجه فرنگی و کاهو مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد در هر سه گیاه میانگین درصد جوانه زنی توسط تیمار ۲۵۰۰ میلی گرم بر لیتر نسبت به سایر تیمارها مقادیر بیشتری داشت . وزن تر ساقه چه در گوجه فرنگی و پیاز در تیمار هومیک اسید ۲۵۰۰ میلی گرم بر لیتر بیش از سایر تیمارها بود و وزن خشک و تر ساقه چه و ریشه چه در سایر بذور جوانه زده در بین تیمارها تفاوت معنی دارسی نداشتند. سرعت رشد نسبی ریشه چه و ساقه چه گوجه فرنگی و ریشه چه پیاز تفاوت معنی داری در بین تیمارهای به کار رفته نشان نداد طول ریشه چه و برگ کاهو در بین تیمارهای مختلف تفاوت معین داری از نظر آماری نداشت، سرعت جوانه زنی با کاربرد تیمار ۲۵۰۰ میلی گرم بر لیتر هومیک اسید دارای میانگین بالاتری در هر سه بذر می باشد. در کاهو و پیاز کاربرد هومیک اسید تفاوت معنی داری روی بنیه گیاهچه ندارد. شاخص قدرت رشد بین تیمارهای مختلف با شاهد تفاوت چندانی را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.