مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی ذرت شیرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی ذرت شیرین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی ذرت شیرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی ذرت شیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی ذرت شیرین :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرات پرایمینگ بذر بر پاره ای از خصوصیات جوانه زنی بذر ذرت شیرین هیبرید شیکر، آزمایشی در سال ۱۳۹۰ در آزمایشگاه بخش تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال فارس در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل شاهد، محلول هیدروپرایمینگ ۱۲ و ۲۴ و ۳۶ و ۴۸ ساعت، پلی اتیلن گلایکول ۹۶ ساعت و کلرید پتاسیم ۹۶ ساعت بودند. مقایسات نشان داد حداکثر درصد جوانه زنی در بذور هیدروپرایمینگ شده به مدت ۳۶ و ۴۸ ساعت بود. به طوری که در این تیمارها حداکثر سول ساقه چه، طول ریشه چه، وزن تر ساقه چه، و ریشه چه نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد. حال آن که بذور پرایم شده با پلی اتیلن گلایکول و کلرید پتاسیم در صفات مربوط به جوانه زنی، از تیمار شاهد هم ضعیف تر بودند. حداقل طول ساقه چه و ریشه چه و کمترین درصد جوانه زنی برای پرایم نمودن با کلرید پتاسیم ۹۶ ساعت به دست آمد و تاثیر تیمار پلی اتیلن گلایکول ۹۶ ساعت هم بر صفات جوانه زنی مشابه تیمار کلرید پتاسیم ۹۶ ساعت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.