مقاله بررسی باکتریولوژیکی ماست سنتی و صنعتی دراستان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی باکتریولوژیکی ماست سنتی و صنعتی دراستان چهارمحال و بختیاری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باکتریولوژیکی ماست سنتی و صنعتی دراستان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باکتریولوژیکی ماست سنتی و صنعتی دراستان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باکتریولوژیکی ماست سنتی و صنعتی دراستان چهارمحال و بختیاری :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

ماست ازپرمصرف ترین محصولات تخمیری شیردرجهان است باتوجه به اینکهدرگذشته به ماندگاری بالاتر آن نسبت به شیرتوجه می شده است ولی امروزه به علت ارزش غذایی قابل توجهی که ازنظر کلسیم و پروتئین و همچنین خواص درمانی که بخاطر تخمیری بودن دارد مصرف میشود بطوریکه از دوران قدیم برای درمان بعضی بیماریها و مسمومیت ها تجویز شده است دراین تحقیق با توجه به اهمیت شیروفراورده های لبنی بالاخص ماست درسبدغذایی و تاثیر آن برسلامت جامعه و همچنین اهمیت پاتوژنهای استافیلوکوکوس کواگولاز مثبت اشریشیاکلی کلی فرم و کپک و مخمر درامنیت غذایی فراورده های لبنی وضعیت میکروبی ماست سنتی و صنعتی پاستوریزه درمنطقه شهرکرد بررسی شد دراین تحقیق درطول ۶ ماه نمونه برداری تعداد ۷۰نمونه ماست سنتی و صنعتی ازمنطاق مختلف شهرشهرکرد و حومه جمع آوری و ازنظر وضعیت میکروبی مورد بررسی قرارگرفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.