مقاله اثر سطوح مختلف شیوعی سدیم کلرید و پیش تیمار سالیسیلیک و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذور شبدر سفید و قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف شیوعی سدیم کلرید و پیش تیمار سالیسیلیک و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذور شبدر سفید و قرمز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف شیوعی سدیم کلرید و پیش تیمار سالیسیلیک و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذور شبدر سفید و قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف شیوعی سدیم کلرید و پیش تیمار سالیسیلیک و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذور شبدر سفید و قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف شیوعی سدیم کلرید و پیش تیمار سالیسیلیک و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذور شبدر سفید و قرمز :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی آثار تنش شوری و پیش تیمار سالیسیلیک و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذور سه گونه شبدر (شبدر سفید و شبدر قرمز ایرانی و خارجی) آزمایشی به صورت فاکتوریل بذر پایه طرح کاملا تصادفی با چهار سطح شوری ( ۰ و ۱۰۰ و ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی مولار)، و پنج سطح پیش تیمار بذر شامل ( ۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ پی پی ام از هر کدام) با سه تکرار، انجام پذیرفت. ونتایج حاصل از این آزمایش نشان داد اثر شوری، اثر متقابل شوری و تخفیف دهنده اثر متقابل هر سه عامل بذر، شوری و تخفیف دهنده برای صفات انداز گیری شد، معنی دار بود. درصد جوانه زنی در بالاترین سطوح شوری (۲۰۰ میلی مولار) در شبدر سفید، قرمز داخلی و قرمز خارجی در مقایسه با شاهد به ترتیب ۹۰ و ۷۷ و ۷۸ درصد کاهش یافت. آسکوربیک (۲۰۰ ppm)، در همین سطح از شوری توانست درصد جوانه زنی را به ترتیب به میزان ۸۸ و ۷۱ و ۷۰ درصد، افزایش دهد. نتایج در مورد سرعت جوانه زنی نیز مشابه بود. به نظر می رسد م یتوان با کاربرد تخفیف دهنده ها درصد و میزان جوانه زنی بذور شبدر در شرایط تنش شوری، را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.