مقاله اثر غلظت های مختلف نمکهای کلرید کلسیم و کلرید سدیم بر جوانه زنی رقم های جو متداول در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر غلظت های مختلف نمکهای کلرید کلسیم و کلرید سدیم بر جوانه زنی رقم های جو متداول در ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر غلظت های مختلف نمکهای کلرید کلسیم و کلرید سدیم بر جوانه زنی رقم های جو متداول در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر غلظت های مختلف نمکهای کلرید کلسیم و کلرید سدیم بر جوانه زنی رقم های جو متداول در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر غلظت های مختلف نمکهای کلرید کلسیم و کلرید سدیم بر جوانه زنی رقم های جو متداول در ایران :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور مقایسه میزان تحمل رقم های جو Horderum vulgar L نسبت به شوری، تحقیقی طی تابستان ۱۳۸۹ در آمایشگاه علوم گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بصورت فاکتوریل بر پایه طرح کرت های کاملا تصادفی د رسه تکرار اجرا گردید. د راین آزمایش تحمل ۲۰ رقم متداول ( زر جو، سینا، گوهر جو، ریحان، دشت، والفجر، جو سیاه ، گرگان۴ ، جو سفید( کانادایی)، ماکوئی، ارم، ارس، شیرین، ترش، کویر، جنوب، کارون، جواوکراینی، جو ترکمن و U.H.12 یا جو لخت) نسبت به چهار سطح شوری ۳۷/۵ و ۷۵ و ۱۵۰ و ۲۲۵ میلی مول د رلیتر از نمک های کلرید کلسیم و کلرید سدیم به نسبت ۲:۱ ( کلرید سدیم: کلرید کلسیم) مقایسه شد و آب مقطر به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. جوانه زنی هر ۲۴ ساعت یکبار ثبت شد و پس ۱۰ روز درصد جوانه زنی اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۱% وجود داشت . نتایج نشان داد که رقم های جو مورد بررسی از نظر جوانه زنی تحمل خوبی به سطوح پایین شوری (۳۷/۵ و ۷۰ میلی مول در لیتر) داشتند، ویل با افزایش مقدار شوری به ۱۵۰ و ۲۲۵ میلی مول د رلیتر، جوانه زنی بطور قابل ملاحظه کاهش یافت. نتایج نشان داد که بطور متوسط رقم دشت نسبت به سایر رقم ها تحمل بیشتری نسبت به شوری داشت. در این سطح شوری، U.H.12 (جو لخت) قادر به جوانه زنی نبود و جوانه زنی بسیاری از رقم ها از جمله رقم ها جنوب، شیرین، ارس و ماکویی به شدت نسبت به شاهد کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.