مقاله بررسی اثرات محلول پاشی غلظت های مختلف اوره، اسید بوریک، آهن، مس، روی در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک (Berberis vulgaris L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات محلول پاشی غلظت های مختلف اوره، اسید بوریک، آهن، مس، روی در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک (Berberis vulgaris L.) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات محلول پاشی غلظت های مختلف اوره، اسید بوریک، آهن، مس، روی در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک (Berberis vulgaris L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات محلول پاشی غلظت های مختلف اوره، اسید بوریک، آهن، مس، روی در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک (Berberis vulgaris L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات محلول پاشی غلظت های مختلف اوره، اسید بوریک، آهن، مس، روی در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک (Berberis vulgaris L.) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تأثیر کاربرد کود های اوره در غلظت های ( ۰% و ۱% و ۲%) ، اسید بوریک ، سولفات آهن ، سولفات روی و سولفات مس هر کدام در غلظت های ( ۰ و ۱۵۰۰ و ۲۵۰۰ پی پی ام ) به تنهایی و همچنین توام با همدیگردر زمان های مختلف بر خصو صیات میوه زرشک (عملکرد، وزن تر، وزن خشک، طول حبه، قطر حبه، pH ،TSS، آنتوسیانین و اسیدیته قابل تیتراسیون) در خراسان جنوبی بررسی گردید. نتایج نشان داد که محلول پاشی در زمان قبل از باز شدن گل ها و زمان قبل از باز شدن گل ها بعلاوه پس از ریزش گلبرگ ها نسبت به زمان پس از ریزش گلبرگ ها اثر معنی داری در بهبود صفات اندازه گیری شده داشته است. اوره در غلظت های استفاده شده به تنهایی و بصورت توام با کود های دیگر بیشترین تأثیر را در افزایش وزن حبه و pH داشت و بطور معنی داری TSS، وزن خشک و مقدار محصول را افزایش و اسید مالیک را کاهش داده است. بیشترین افزایش در وزن حبه و مقدار محصول مربوط به تیمار (اوره ۲%+ اسید بوریک ۲۵۰۰ پی پی ام+اهن ۲۵۰۰ پی پی ام+ مس ۲۵۰۰ پی پی ام+ روی ۲۵۰۰ پی پی ام) بود. اسید بوریک و آهن در غلظت های استفاده شده سبب افزایش معنی دار TSS ،آنتوسیانین وزن خشک، مقدار محصول، pH و کاهش اسید مالیک نسبت به روی و مس شدند. روی و مس تأثیر ی در صفات اندازه گیری شده نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.