مقاله بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

در این تحقیق ارتباط بین برخی خصوصیات پومولوژیک با مقاومت به پوسیدگی کپک آبی در تعدادی از ارقام هلو و شلیل بررسی شد. بدین منظور، قارچ کپک آبی از میوه های آلوده جداسازی و شناسایی شد . همزمان، صفات پومولوژیک سفتی بافت، pH، موادجامد محلول، اسیدیته قابل تیتر و سختی پوست انداز هگیری و ارتباط آن با مقادیر مقاومت به کپک آبی بررسی شد. بر اساس نتایج، سطوح مقاومت ارقام به کپک آبی متفاوت بود و سانگلو و شمس به ترتیب مقاوم ترین و حساس ترین ارقام بودند (۰۰۱ P). رابطه ای بین سطوح مقاومت و صفات پومولوژیک مشاهده نشد اما بین pH، اسیدیته کل و بین سفتی بافت و سختی پوست همبستگی دیده شد (۰۰۵ P) .بیشترین مقادیر مواد جامد محلول، pH ، اسیدیته کل، سفتی بافت و سختی پوست به ترتیب در ارقام ردگلد، سانگلو، ردگلد، جی اچ هیل و جی اچ هیل و کمترین مقادیر آنها در سانگلو + رداسکین، ردگلد، جی اچ هیل، شمس و رداسکین مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.