مقاله اثرات کلرید سدیم و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی بذر بابونه آلمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات کلرید سدیم و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی بذر بابونه آلمانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات کلرید سدیم و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی بذر بابونه آلمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات کلرید سدیم و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی بذر بابونه آلمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات کلرید سدیم و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی بذر بابونه آلمانی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرات نمک طعام و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی بذر بابونه آلمانی دو آزمایش به صورت جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ سطح ۰ و ۵ و ۱۰ و ۱۵ (دسی زیمنس بر متر) کلرید سدیم و نیترات پتاسیم با ۳ تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال ۱۳۸۹ انجام گردید. نتایج دو آزمایش نشان داد که با افزایش غلظت شوری حاصل از هر دو نمک درصد جوانه زنی و طول ریشه چه و ساقه چه به طور معنی داری کاهش یافت. علاوه بر آن مشاهده گردید که کاهش تمامی صفات جوانه زنی بذرهای بابونه تحت شرایط کلرید سدیم بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.