مقاله بررسی اثرات سوپرجاذب و سطوح مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد و اجزا عملکرد گندم دیم درمنطقه بویراحمد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات سوپرجاذب و سطوح مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد و اجزا عملکرد گندم دیم درمنطقه بویراحمد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات سوپرجاذب و سطوح مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد و اجزا عملکرد گندم دیم درمنطقه بویراحمد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سوپرجاذب و سطوح مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد و اجزا عملکرد گندم دیم درمنطقه بویراحمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سوپرجاذب و سطوح مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد و اجزا عملکرد گندم دیم درمنطقه بویراحمد :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف سولفات پتاسیم و سوپرجاذب برعملکرد واجزا عملکرد گندم دیم یک بررسی مزرعه ای بصورت ازمایش فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار درمنطقه بویراحمد و درسال زراعی ۹۰-۸۹ اجرا گردید فاکتورهای آزمایش شامل تیمارهای کودی سولفات پتاسیم با سطوح صفرو۵۰و۱۰۰و۱۵۰ کیلوگرم درهکتار و ماده سوپر جاذب درسطوح صفرو۷۵و۱۵۰و۲۲۵ کیلوگرم درهکتار بود نتایج با استفاده از نرم افزار SPSS و مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن مقایسه گردید نتایج نشان داد که کاربرد سولفات پتاسیم و سوپرجاذب اثرمعنی داری برعملکرددانه عملکرد بیولوژیک تعداددانه درواحد سطح و شاخص برداشت داشتند حداکثر عملکرد دانه به مقدار ۱۸۱۷ کیلوگرم ازتیمار ۱۰۰کیلو سولفات پتاسیم و ۱۵۰کیلوگرم سوپرجاذب درهکتار حاصل گردید و کمترین میزان عملکرد دانه به میزان ۹۵۰ کیلوگرم مربوط به تیمار شاهد بود همچنین حداکثر عملکرد بیولوژیک به مقدار ۴۰۶۳ کیلوگرم ازتیمار ۱۰۰ کیلوسولفات پتاسیم و ۱۵۰کیلوگرم سوپرجاذب درهکتار حاصل گردید و کمترین میزان عملکرد بیولوژیک به مقدار ۲۳۴۳ کیلوگرم مربوط به تیمار شاهد بود که درکلاس C قرارگرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.