مقاله ارزیابی تحمل به شوری ارقام سورگوم علوفه ای درمرحله جوانه زنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل به شوری ارقام سورگوم علوفه ای درمرحله جوانه زنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل به شوری ارقام سورگوم علوفه ای درمرحله جوانه زنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل به شوری ارقام سورگوم علوفه ای درمرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل به شوری ارقام سورگوم علوفه ای درمرحله جوانه زنی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش جهت ارزیابی تحمل به شوری ارقام سورگوم علوفه ای در مرحله جوانه زنی انجام گردید. در مرحله جوانه زنی بذور ارقام KFS1 و KFS2 و KFS3 و KFS4 و MFS1 و MFS2 و LFS56 در ظروف پتری دیش در شوری های ۵ و ۱۰ و ۱۵ و ۲۰ و ۲۵ و ۳۰ دسی زیمنس بر متر و یک تیمار شاهد (آب مقطر) یا صفر و در سه تکرار کشت گردیدند. نتایج آزمایش جوانه زنی نشان داد که با افزایش شوری محیط کشت، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زین، طول ریشه چه و ساقه چه همگی کاهش بسیار معنی داری داشتند و T50 با افزایش شوری افزایش یافت. بالاترین درصد جوانه زنی در تیمار ۵ds/m به دست آمد. بالاترین سرعت جوانه زنی و بیشترین طول ریشه چه و ساقه چه در تیمارهای شاهد ۵ds/m مشاهده گردید. اختلاف بین ارقام نیز معنی دار بود به طوریکه رقم های KFS2 و LFS56 به ترتیب بیشترین و کمترین درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و طول ریشه چه را داشتند و کمترین میزان T50 نیز مربوط به رقم KFS2 بود.بر اساس مدل خطی و بدون در نظر گرفتن نوع رقم، آستانه تحمل به شوری در مرحله جوانه زنی ۸/۳۷ds/m با شیب ۱/۶۴ درصد برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.