مقاله بررسی اثراسانس مرزه S.laxiflora و زیره سیاه B.persicum برکنترل کپک خاکستری پیاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثراسانس مرزه S.laxiflora و زیره سیاه B.persicum برکنترل کپک خاکستری پیاز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثراسانس مرزه S.laxiflora و زیره سیاه B.persicum برکنترل کپک خاکستری پیاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثراسانس مرزه S.laxiflora و زیره سیاه B.persicum برکنترل کپک خاکستری پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثراسانس مرزه S.laxiflora و زیره سیاه B.persicum برکنترل کپک خاکستری پیاز :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

امروزه بحث انبارداری محصولات فسادپذیریکی از مهمترین مباحث درزمینه کشاورزی می باشد که شناخت عوامل و پیشگیری ازانها می تواند کمک زیادی به اقتصادکشاورزی کند قارچBotrytis cinerea عامل بیماری کپک خاکستری درمحصولاتی ازقبیل سیب توت فرنگی انگور پیاز است که همه ساله سطح وسیعی ازاین محصولات را دربرمیگیرد ازسوی دیگراسانس های گیاهی ازراه حلهای نوین درجلوگیری از بیماریهای گیاهی می باشند دراین ازمایش غلظت های ۵۰و۲۵۰و۵۰۰ میکرولیتر برلیتر ازاسانس مرزه و زیره سیاه ازطریق روش دیسک کاغذی همراه با سه تکرار برروی این قارچ مطالعه گرددی که نتایج نشان داد که اسانس مرزه از اثر ممانعت کنندگی بیشتری نسبت به زیره سیاه برخوردا ربود بیشترین قطرهاله ممانعت کننده ازرشد قارچ درغلظت ۵۰۰ میکرولیتر برلیتر مرزه بود هردو اسانس نسبت افزایش قطر هاله از تیمار ۵۰ به ۲۵۰ میکرولیتر برلیتر بیشتر از ۲۵۰ به ۵۰۰ میکرولیتر برلیتر بود ه توصیه میگردد جهت کنترل این قارچ از اسانس مرزه و درغلظت های بالای ۲۵۰ میکرولیتر برلیتر استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.