مقاله بررسی فیتوشیمیایی گل ومیوه لیموعمانی Citrusaurantifolia Swingleدرمراحل تکوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فیتوشیمیایی گل ومیوه لیموعمانی Citrusaurantifolia Swingleدرمراحل تکوین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فیتوشیمیایی گل ومیوه لیموعمانی Citrusaurantifolia Swingleدرمراحل تکوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فیتوشیمیایی گل ومیوه لیموعمانی Citrusaurantifolia Swingleدرمراحل تکوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فیتوشیمیایی گل ومیوه لیموعمانی Citrusaurantifolia Swingleدرمراحل تکوین :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

اسانسهای گونه های مختلف جنس مرکباتCitrus ازخانواد سداب Rutaceae اساسا درساختارهای ترشحی کلیه اندامهای آنها مشاهده می شوند اسانس لیموعمانی Citrus aurantifolia Swingle کاربردهای دارویی فراوان داشته و از آن دردرمان آکنه آسم سرماخوردگی گلودرد سرمازدگی کبودی پوست آنفولانزا افزایش وزن واریس و رماتیسم استفاده میگردد همچنین دارای خواص ضدعفونی کننده ضدویروس ضدسرطان باکتری کش اشتهاآور قابض تب بر و بند آورنده خون بوده و نیروبخش و مقوی است و به دلیل دارا بودن رایحه مطبوع درصنایع عطرسازی نیز کاربرد دارد باتوجه به شناخت روزافزون اهمیت اسانسها و کاربردهای آنها و انیکه تحقیقات انجام شده روی ترکیبات شیمیای اسانس لیموعمانی محدود به برگ و یا پوست میوه آن میگردد لذا درپژوهش حاضر به تغییرات ترکیبات شیمیایی اسانس درحین تکوین گل و میوه لیموعمانی پرداخته شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.