مقاله بررسی اثر تلقیح بذور دورقم سویا با باکتری ریزوبیوم بر سرعت پرشدن غلاف و میزان کلروفیل در آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تلقیح بذور دورقم سویا با باکتری ریزوبیوم بر سرعت پرشدن غلاف و میزان کلروفیل در آنها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تلقیح بذور دورقم سویا با باکتری ریزوبیوم بر سرعت پرشدن غلاف و میزان کلروفیل در آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تلقیح بذور دورقم سویا با باکتری ریزوبیوم بر سرعت پرشدن غلاف و میزان کلروفیل در آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تلقیح بذور دورقم سویا با باکتری ریزوبیوم بر سرعت پرشدن غلاف و میزان کلروفیل در آنها :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

آزمایشی در سال ۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به منظور مطالعه اثرات تلقیح بذور سویا با باکتری ریزوبیوم و منابع دیگر نیتروژن انجام شد. آزمایش در قالب اسپلیت-پلات بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار انجام شد. ارقام سویا شامل هابیت و L17 در کرت اصلی و ترکیب کودی شامل شش سطح ( ۱-عدم مصرف هر گونه کود با منشاء نیتروژن، ۲- فقط مصرف باکتری ریزوبیوم، ۳- کودپایه + کود سرک در مرحله R2 و ۴-کود پایه+باکتری+کود اوره سرک در مرحله R2 و ۵- کود پایه +هیومکس بذر مال+محلول پاشی هیومکس در مرحله R2 و ۶-هیومکس بذر مال + محلول پاشی هیومکس در مرحله R2) در کرت های فرعی قرار داده شدند.مقایسه تیمارهای دارای تلقیح با شاهد نشان داد که کاربرد باکتری به شکل تنها (F3) و همراه با کود پایه و سرک (F4) به ترتیب موجب افزایش ۵۰ و ۶۸/۷۵ درصد سرعت پر شدت غلاف نسبت به حالت شاهد می شود.و از بین تمام تیمارهای نیتروژن تیمار F4 که حاوی باکتری بود توانست بیشترین مقدار کلروفیل بعد از گلدهی را با مقدار ۳۹/۵۲ به خود اختصاص دهد. محاسبه رگرسیون میان عملکرد دانه و میازن کلروفیل نشان داد که میزان کلروفیل با عملکرد دانه همبستگی خوبی (۴۲%) داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.