مقاله بررسی هیستوشیمیایی رشد ونمو غضروف مهره درلارو ماهی قزل الای رنگین کمان Oncorhynchusmykiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی هیستوشیمیایی رشد ونمو غضروف مهره درلارو ماهی قزل الای رنگین کمان Oncorhynchusmykiss دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی هیستوشیمیایی رشد ونمو غضروف مهره درلارو ماهی قزل الای رنگین کمان Oncorhynchusmykiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هیستوشیمیایی رشد ونمو غضروف مهره درلارو ماهی قزل الای رنگین کمان Oncorhynchusmykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی هیستوشیمیایی رشد ونمو غضروف مهره درلارو ماهی قزل الای رنگین کمان Oncorhynchusmykiss :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

تمایز غضروف مهره درماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchusmykiss درتشکیلاسکلت لارو اولیه از مهمترین فرایندهای رشد و نموی است بهدلیل استفاده های دارویی از ترکیبات قندی اسیدی غضروف برخی ماهیان و ساخت غضروف مصنوعی درمحیط کشت امیداستبا استفاده از نتایج این تحقیق بتوان برای گسترش تکثیر و پرورش این ماهی درجنبه های متعدد شیلاتی تغذیه ای و دارویی بهره برد به این منظور ۳۰ قطعه لارو از اولین روزخروج از پوسته تخمHatching تاسن ۲۱ روزه ۲۱-۱dph صید درمحلول فرمالین ۱۰ درصد بافری تثبیت و پس از پاساژ بافتی و رنگ آمیزی ابی تولوئیدین و السین بلو نتایج شدت رنگ غضروف درنواحی مختلف بهر ه دربررسی میکروسکوپی درسه دمای زمانی ۷روزه اراهی شده دردوره اول ۷-۱dph درقوس خونبی و قوس عصبی رنگ بنفش نتیجه پدیده متاکرومازیابی تولیدی ندرماتریکس مزانشیمی پیشساز غضروف ایجاد شد رنگ السین بلو ضعیف گزارش گردید دردوره دوم ۱۴-۷dph لاکوناحفرات بافت غضروف تشکیل و غضروف اطراف نخاع و قوس خونی به شکل تک تکه دیده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.