مقاله بهینه سازی در روند تولید بیواتانول ازطریق تاثیر اسید کلریدریک دردما و زمان های مختلف برضایعات نخل خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی در روند تولید بیواتانول ازطریق تاثیر اسید کلریدریک دردما و زمان های مختلف برضایعات نخل خرما دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی در روند تولید بیواتانول ازطریق تاثیر اسید کلریدریک دردما و زمان های مختلف برضایعات نخل خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی در روند تولید بیواتانول ازطریق تاثیر اسید کلریدریک دردما و زمان های مختلف برضایعات نخل خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی در روند تولید بیواتانول ازطریق تاثیر اسید کلریدریک دردما و زمان های مختلف برضایعات نخل خرما :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

احتراق سوخت های فسیلی مسئول ۷۳درصد از تولید گازCO2 درزمین میباشد و همین امرعلاقه بتوسعه روشهای کاهش تولید گازهای گلخانه ای راافزایش داده است درچنددهه اخیر برای حل این مشکل افزودن اتانل به بنزین انجام شده است که انتشار منوکسید کربن را کاهش داده است درمطالعه حاضر بهینه سازی تولید بیواتانول را ازطریق تاثیر اسید کلریدریک برضایعات نخل خرما بررسی گردید دراین مطالعه از۴ رقت متفاوت اسید کلریدریک ۳ دمای مختلف و ۴ زمان مختلف جهت پیش تیمار استفاده شدو پس از گذراندن زمان مناسب با کمک سودخنثی سازی گردید و محلولها از صافی ردنموده تا نهایتا درصد قند آنها اندازه گیری شد طبق نتایج بدست آمده دراین مطالعه بالاترین درصد قند ازاد شده ۵۰درصد درغلظت ۳/۱۲درصد HCL دمای ۷۰درجه سانتیگراد و به مدت زمان ۲۴ساعت و پایین ترین درصد قندتقریبا صفردرصد درغلظت ۱درصد HCL د مای ۱۱۵درجه سانتیگراد و به مدت زمان ۱۵دقیقه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.