مقاله مطالعه روند تغیرات مسیر مقاوهت به سیانید برجوانه زنی سورگوم به وسیله سیانیدپتاسیم و هیدروکسامیک اسید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه روند تغیرات مسیر مقاوهت به سیانید برجوانه زنی سورگوم به وسیله سیانیدپتاسیم و هیدروکسامیک اسید دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه روند تغیرات مسیر مقاوهت به سیانید برجوانه زنی سورگوم به وسیله سیانیدپتاسیم و هیدروکسامیک اسید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه روند تغیرات مسیر مقاوهت به سیانید برجوانه زنی سورگوم به وسیله سیانیدپتاسیم و هیدروکسامیک اسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه روند تغیرات مسیر مقاوهت به سیانید برجوانه زنی سورگوم به وسیله سیانیدپتاسیم و هیدروکسامیک اسید :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

سیانید با مسدود کردن زنجیره انتقال الکترون یکی از مواد بازدارنده تنفسی به شمار می آید. بیشتر بافت های گیاهی تنفسی در برابر سیانید از خود مقاومت نشان می دهند به طوری که در حضور سیانید به ۱۰۰% سرعت تنفسی عادی (کنترل شده یا باز دارنده) می رسند. جهت بررسی این مسیر، آزمایشی بر روی جوانه زنی و رشد اولیه گیاه سورگوم شد. آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی در حرارت ۲۰ درجه سانتیگراد و در ۳ تکرار، ۵ تیمار صورت گرفت و غلظت های سیانید پتاسیم (۰/۰۰۵ و ۰/۰۰۰۵ میلی مولار) و هیدروکسامیک اسید پتاسیم ( ۰/۰۰۵ و ۰/۰۰۰۵ میلی مولار) و مخلوط ۰/۰۰۵ سیانید پتاسیم و ۰/۰۰۵ هیدروکسامیک اسید، به عنوان تیمار ضمنا آب مقطر به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. صفات سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی، وزن تر گیاهچه، وزن خشک گیاهچه، اندازه گیری و اعداد پس از اطمینان از نرمال بودن از طریق نرم افزار SAS مورد تجزیه واریانس قرار گرفت. نتایج نشان داد که تمام صفات اندازه گیری شده در سطح ۱ درصد معنی دار شد و پس از مقایسه میانگین مشخص شد که بالاترین میزان سرعت جوانه زنی تیمار سالیک هیدروکسانیک اسید به تنهایی با غلظت ۰/۰۰۵ میلی مولار و کمترین میزان این صفت در ترکیب دو ماده هیدروکسامیک اسید سیانید پتاسیم هر دو با غلظت ۰/۰۰۵ میلیمولار مشاهده شد و همچنین بالاترین میزان درصد جوانه زنی در سالیک هیدروکسامیک اسید به تنهایی با غلظت ۰/۰۰۵ میلی مولار و کمترین میزان این صفت در مصرف توام سیانید پتاسیم و هیدروکسامیک اسید حاصل شد. بالاترین میانگین صفت وزن تر گیاهچه در سیانید پتاسیم به تنهایی با غلظت ۰/۰۰۰۵ میلی مولار و کمترین آن در مصرف توام سیانید پتاسیم و هیدروکسامیک اسید به دست آمد. بالاترین میانگین وزن خشک گیاهچه در شاهد آزمایش و کمترین آن در تیمار هیدروکسامیک اسید به تنهایی با غلظت ۰/۰۰۰۵ میلی مولار به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.