مقاله بررسی اثرسالیسیلیک اسید برخصوصیات پس ازبرداشت زردآلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرسالیسیلیک اسید برخصوصیات پس ازبرداشت زردآلو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرسالیسیلیک اسید برخصوصیات پس ازبرداشت زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرسالیسیلیک اسید برخصوصیات پس ازبرداشت زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرسالیسیلیک اسید برخصوصیات پس ازبرداشت زردآلو :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرسالیسیلیک اسید برروی خصوصیات کیفی زردآلو درطول دوره انبارداری آزمایشی درقالب فاکتوریل برپایه کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد میوه ها پس از برداشت با سالیسیلیک اسید با غلظت های ۱و۲و۳و۴ میلی مولار تیمار شدند و دردمای ۴درجه سانتی گراد نگهداری شدند صفات اندازه گیری شده شامل سفتی بافت میوه موادجامد محلول اسیدیته قابل تیتراسیون PH آب میوه درطی دوره انبارداری بود نتایج نشان داد که کاربرد سالیسیلیک اسید توانسته درحفظ سفتی بافت و ویتامین C موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.