مقاله بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک (ازتوباکتر + سودوموناس + آزرسپیریلیوم) بر خصوصیات کمی کاهو Luctuca (sativa L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک (ازتوباکتر + سودوموناس + آزرسپیریلیوم) بر خصوصیات کمی کاهو Luctuca (sativa L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک (ازتوباکتر + سودوموناس + آزرسپیریلیوم) بر خصوصیات کمی کاهو Luctuca (sativa L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک (ازتوباکتر + سودوموناس + آزرسپیریلیوم) بر خصوصیات کمی کاهو Luctuca (sativa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک (ازتوباکتر + سودوموناس + آزرسپیریلیوم) بر خصوصیات کمی کاهو Luctuca (sativa L.) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

کاربرد کودهای بیولوژیک بویژه باکتری های محرک رشد گیاه به جای مصرف کودهای شیمیایی از مهمترین راهبردهای تغذیه ای در مدیریت پایدار بوم نظا مهای کشاورزی می باشد. به منظور بررسی تأثیر مایه تلقیح باکتر یهای ازتوباکتر، آزوسپیریلیوم، سودوموناس استرین ۱۸۷ و میکس (ازتوباکتر + سودوموناس + آزرسپیریلیوم) بر رشد گیاه کاهو (Luctuca sativa L.) آزمایشی در بهار سال ۱۳۸۹ در شهرستان کرج در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمار های آزمایشی شامل ازتوباکتر، آزسپیریلیوم، سودوموناس و میکس و شاهد بودند. نتایج نشان داد که تلقیح بذر کاهو با کودهای بیولوژیک باعث افزایش معنی دار ارتفاع گیاه، تعداد برگ، وزن خشک گیاه، شاخص سطح برگ و عملکرد گیاه در مقایسه با شاهد شد. آزوسپیریلیوم با میانگین ۴۱/۶۶ سانتی متر بیشترین و شاهد با میانگین ۳۰ سانتی متر کمترین ارتفاع گیاه را داشت. آزوسپیریلیوم و شاهد با میانگین ۶۵/۲۴ و ۴۴/۶۶ عدد به ترتیب بیشترین و کمترین تعداد برگ را داشت. شاخص سطح برگ در آزوسپیریلیوم با میانگین ۹۳/۴۱ سانتی مترمربع بیشترین و در شاهد با میانگین ۴۱/۲۱ سانتی مترمربع کمترین مقدار بود. آزوسپیریلیوم و شاهد با میانگین های ۹۳۳/۳۳ گرم و ۶۹۰ گرم به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار عملکرد را داشت. همچنین آزوسپیریلیوم با میانگین ۱۹۸/۶۶ گرم بیشترین و شاهد با میانگین ۱۳۸ کمترین مقدار وزن خشک را دارا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.