مقاله بررسی تحمل به سرمای توده های مختلف تره ایرانی (Allium ampeloprasum Tareh group)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تحمل به سرمای توده های مختلف تره ایرانی (Allium ampeloprasum Tareh group) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تحمل به سرمای توده های مختلف تره ایرانی (Allium ampeloprasum Tareh group)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحمل به سرمای توده های مختلف تره ایرانی (Allium ampeloprasum Tareh group)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تحمل به سرمای توده های مختلف تره ایرانی (Allium ampeloprasum Tareh group) :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

تره ایرانی به عنوان یک سبزی برگی پر مصرف، از سابقه کشت و کار طولانی در ایران برخوردار است. از جمله عوامل محدود کننده در تولید تره ایرانی سرما می باشد که باعث کاهش فصل رشد و کاهش عملکرد و کیفیت ظاهری محصول می شود. در این تحقیق میزان تحمل به سرمای هفت توده تره ایرانی (اراک، اصفهان، طبس، نیشابور، کرمانشاه، کرج، بندر عباس) با روش نشت الکترولیتی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین میزان کربوهیدرات محلول در توده های مورد بررسی اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که توده کرمانشاه با دارا بودن بیشترین مقدار کربوهیدرات محلول و کمترین میزان نشت الکترولیتی مقاومترین توده می باشد. در حالی که توده کرج بعلت میزان کربوهیدرات محلول پایین و نشت الکترولیتی بالا، بعنوان حساسترین توده شناسایی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.