مقاله بررسی تغییرات اسانس گل و میوه گیاه دارویی انجدان رومی (Levisticum officinale Koch. Cv. Budakalaszi)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات اسانس گل و میوه گیاه دارویی انجدان رومی (Levisticum officinale Koch. Cv. Budakalaszi) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات اسانس گل و میوه گیاه دارویی انجدان رومی (Levisticum officinale Koch. Cv. Budakalaszi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات اسانس گل و میوه گیاه دارویی انجدان رومی (Levisticum officinale Koch. Cv. Budakalaszi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات اسانس گل و میوه گیاه دارویی انجدان رومی (Levisticum officinale Koch. Cv. Budakalaszi) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

انجدان رومی با نام علمی (Levisticum officinale Koch) گیاهی چند ساله از تیره چتریان (Apiaceae) بوده که در بسیاری از کشورها برای استفاده از مواد مؤثره ی آن جهت معالجه بیماری سنگ کلیه و مجاری ادرار بطور وسیع کشت می گردد. به منظور بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گل ها و میوه های انجدان رومی، نمونه گل در مرحله ی گلدهی کامل و نمونه میوه در رسیدگی کامل جمع آوری شدند و پس از خشک شدن، اسانس به روش تقطیر با آب (دستگاه کلونجر) استخراج گردید. نتایج نشان داد که بازده اسانس در گل آذین و میوه رسیده انجدان رومی به ترتیب ۰/۶۱ درصد و ۲/۸ درصد بود. جهت شناسایی اجزای اسانس از گاز کروماتوگراف (GC ) و گاز کروماتو گراف متصل شده به طیف سنج جرمی (GC/MS) استفاده گردید. همچنین نتایج آنالیز اسانس ها نشان داد لیگوستیلید Z (52/42 درصد)، بتا – فلاندرن (۲۶/۵۷ درصد) و الفا- ترپینیل استات (۱۰/۳۵ درصد) در گل آذین و لیگوستیلید Z (35/12 درصد) ، بتا- فلاندرن (۳۴/۴۲ درصد) و آلفا- ترپینیل استات (۴/۲ درصد) در میوه رسیده بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده بودند. بطور کلی می توان بیان داشت که درصد و اجزای اسانس در اندام های مختلف این گیاه با یکدیگر متفاوت است و از نظر عملکرد اسانس و اجزای آن میوه رسیده بهترین اندام جهت استحصال اسانس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.