مقاله بررسی تغییرات هیدرات های کربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات هیدرات های کربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات هیدرات های کربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات هیدرات های کربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات هیدرات های کربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

در این تحقیق، تغییرات هیدرات های کربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل سیر در طول مدت انبارداری در طرحی کاملا تصادفی از سه قسمت (خارجی، میانی و داخلی) سیر با ۴ تکرار در آزمایشگاه گروه باغبانی دانشگاه گرگان بررسی شد. نتایج نشان داد که بین آنتوسیانین و سایر فاکتورها همبستگی وجود نداشته و در سطح ۱ درصد بین گلوکز و کلروفیل b و کلروفیل کل همبستگی بالا و منفی وجود دارد که به دلیل مصرف گلوکز در طی مدت جوان هزنی گیاه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.