مقاله بررسی اثر بستر کشت و رقم بر خصوصیات بیوشیمیایی توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر بستر کشت و رقم بر خصوصیات بیوشیمیایی توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بستر کشت و رقم بر خصوصیات بیوشیمیایی توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بستر کشت و رقم بر خصوصیات بیوشیمیایی توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بستر کشت و رقم بر خصوصیات بیوشیمیایی توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این تحقیق با هدف بررسی تاثیر بستر کشت ورقم بر خصوصیات بیوشیمیایی و عملکرد توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. تیمار های آزمایش شامل سه رقم توت فرنگی (کامارزا، ماراک، سلوا) و شش بستر کشت (پوست برنج (M1)، ضایعات هرس چنار (M2)، ۵۰% کوکوپیت: ۵۰% پرلایت (M3)، ۵% ورمی کمپوست: ۴۵ % پرلایت: ۵۰ % کوکوپیت (M4) 15% کمپوست: ۴۰ % پرلایت: ۴۵% کوکوپیت (M5) 25% ورمی کمپوست، ۳۵ % پرلایت، ۴۰ % کوکوپیت (M6) بود. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر متقابل بستر کشت حاوی ۱۵ % ورمی کمپوست و رقم کامارزا دارای میوه هایی با بالاترین مقدار رنگریزه آنتوسیانین بودند. رقم سلوا در بستر کشت حاوی ۵% ورمی کمپوست دارای بالاترین میزان TSS، و نیز این رقم در بستر کشت حاوی ۱۵% ورمی کمپوست دارای بالاترین مقدار ویتامین ث بود. رقم کامارزا در بستر کشت محتوی ۵ % ورمی کمپوست دارای بالاترین میزان اسیدیته قابل تیتراسیون بود. اثرات متقابل بستر M4 و رقم کامارزا همچنین M2 و رقم سلوا دارای بالاترین pH آب میوه بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.