مقاله جوانه زنی اکوتیپ های زیره سیاه (Bunium persicum) در واکنش به غلظتهای متفاوت اسید جیبرلیک در دماهای مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جوانه زنی اکوتیپ های زیره سیاه (Bunium persicum) در واکنش به غلظتهای متفاوت اسید جیبرلیک در دماهای مختلف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جوانه زنی اکوتیپ های زیره سیاه (Bunium persicum) در واکنش به غلظتهای متفاوت اسید جیبرلیک در دماهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جوانه زنی اکوتیپ های زیره سیاه (Bunium persicum) در واکنش به غلظتهای متفاوت اسید جیبرلیک در دماهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جوانه زنی اکوتیپ های زیره سیاه (Bunium persicum) در واکنش به غلظتهای متفاوت اسید جیبرلیک در دماهای مختلف :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

جوانه زنی و خواب فرایندهای پیچیده ای هستند که توسط فاکتورهای مختلف داخلی و خارجی تنظیم می شوند. دما مهمترین فاکتور خارجی و هورمونهای گیاهی بویژه اسید جیبرلیک مهم ترین فاکتور داخلی موثر بر خواب و جوانه زنی بذر می باشند. در این آزمایش میزان جوانه زنی اکوتیپهای زیره سیاه در واکنش به غلظت های متفاوت اسید جیبرلیک در دماهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. اثر هر سه فاکتوری اکوتیپ، دما و اسید جیبرلیک بر درصد جوانه زنی بذر معنی دار بود. اکوتیپ کرمان بیشترین و اکوتیپهای تربت حیدریه و بشرویه کمترین درصد جوانه زنی را داشتند. دمای متغیر باعث بیشترین درصد جوانه زنی شد و در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد جوانه زنی تنها تحت تاثیر غلظتهای بالای اسید جیبرلیک رخ داد. اثر اسید جیبرلیک بر جوانه زنی کاملا معنی دار بود و افزایش غلظت اسید جیبرلیک باعث افزایش درصد جوانه زنی در همه اکوتیپ ها در همه دماها شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.