مقاله بررسی اثر پایه های مختلف و روشهای مختلف پیوندزنی بر گیرایی پیوند هندوانه رقم کریمسون سوئیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پایه های مختلف و روشهای مختلف پیوندزنی بر گیرایی پیوند هندوانه رقم کریمسون سوئیت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پایه های مختلف و روشهای مختلف پیوندزنی بر گیرایی پیوند هندوانه رقم کریمسون سوئیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پایه های مختلف و روشهای مختلف پیوندزنی بر گیرایی پیوند هندوانه رقم کریمسون سوئیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پایه های مختلف و روشهای مختلف پیوندزنی بر گیرایی پیوند هندوانه رقم کریمسون سوئیت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور مقایسه اثر پای ههای مختلف و رو شهای مختلف پیون دزنی بر درصد گیرایی پیوند و تولید نشاء پیوندی هندوانه رقم کریمسون سوئیت، آزمایشی فاکتوریل در قالب یک طرح کاملاً تصادفی به اجرا درآمد. فاکتور اول روش پیوندزنی (پیوند حفره ای، پیوند نیمانیم و پیوند مجاورتی زبانه ای) و فاکتور دوم نوع پایه (کدو قلیانی، کدو شینتوزا و کدو تنبل) در ۵ تکرار بود. نتایج نشان داد که بیشترین درصد گیرایی مربوط به روش نیمانیم با ۴۳/۲ درصد و کمترین آن مربوط به روش حفره ای با ۴/۱ درصد بود. درصد گیرایی در پایه کدو قلیانی و شینتوزا بیشتر از پایه کدو تنبل بود. بررسی برهمکنش دو فاکتور حاکی از آن بود که استفاده از پایه های کدو قلیانی و شینتوزا و روش پیوند نیمانیم بیشترین درصد گیرایی پیوند را در برداشت. درصد گیرایی پیوند در روش حفره ای و استفاده از پایه کدو تنبل صفر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.