مقاله بررسی اثر پلی آمین ها بر کیفیت میوه کنار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پلی آمین ها بر کیفیت میوه کنار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پلی آمین ها بر کیفیت میوه کنار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پلی آمین ها بر کیفیت میوه کنار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پلی آمین ها بر کیفیت میوه کنار :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

به منظور بررسی اثر پلی آمین ها بر خصوصیات کمی و کیفی کنار این پژوهش در سال ۸۷ و ۸۸ بر درخت کنار با شرایط یکسان در استان بوشهر انجام گرفت. شش هفته بعد از گرده افشانی تیمار های پوتریسین، اسپرمین و اسپرمیدین با غلظتهای ( ۰ و ۰/۱ و ۱ میلی مولار) محلول پاشی گردید. تیمار اسپرمیدین ۰/۱ میلی گرم در لیتر با میانگین وزن ۷۶/۳ گرم دارای بیشترین وزن بود که نسبت به شاهد (۷۵/۱ گرم) دارای ۱/۵ درصد افزایش وزن داشت . کمترین سفتی مربوط به شاهد با ۵۱/۷ نیوتون بود و پوترسین ۱ میلی گرم در لیتر با میانگین سفتی ۵۸/۸ نیوتون دارای بیشترین سفتی بود که نسبت به شاهد (۵۱/۷ نیوتون) دارای ۱۳/۵ درصد اختلاف می باشد، بین این تیمار و شاهد و بقیه تیمارها اختلاف معنی داری مشاهده شد. کلیه تیمارها نسبت به شاهد تغییر رنگ پوست را کند کرده و قندها و کل مواد محلول، TSS عموماً در میوه تیمار شده کاهش یافت که کاهش مقدار TSS و افزایش سفتی گوشت میوه فاکتورهای مفیدی درکنارمی باشد و در نگهداری بعد از برداشت بسیار مفیدبوده و باعث کاهش ضایعات می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.