مقاله ارزیابی اثرپودرتفاله چغندرقند بعنوان یک منبع فیبری با ارزش دربهبود خصوصیات شیمیایی و کاهش ضایعات نان نیمه حجیم صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرپودرتفاله چغندرقند بعنوان یک منبع فیبری با ارزش دربهبود خصوصیات شیمیایی و کاهش ضایعات نان نیمه حجیم صنعتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرپودرتفاله چغندرقند بعنوان یک منبع فیبری با ارزش دربهبود خصوصیات شیمیایی و کاهش ضایعات نان نیمه حجیم صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرپودرتفاله چغندرقند بعنوان یک منبع فیبری با ارزش دربهبود خصوصیات شیمیایی و کاهش ضایعات نان نیمه حجیم صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرپودرتفاله چغندرقند بعنوان یک منبع فیبری با ارزش دربهبود خصوصیات شیمیایی و کاهش ضایعات نان نیمه حجیم صنعتی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

تفاله چغندرقند به عنوان یک منبع فیبری با ارزش علاوه برنقش عملکردی درسلامت انسان دارای قابلیت به تاخیر اندازختن بیاتی نان قوت غالب مردم است با توجه به این مهم هدف ازانجام این پژوهش بررسی اثرافزودن پودرتفاله چغندرقند درپنج سطح ۲و۴و۶و۸ و۱۰درصد برپایه وزن ازاد برخصوصیات شیمیایی خاکستر پروتئین چربی و فیبر و کاهش ضایعات نان حجیم صنعتی بود نتایج حاصل از آنالیز آماری نشان داد که با افزایش مقدار پودرتفاله افزوده شده به نان مقادیر فیبر و خاکستر درتیمارهای مختلف بیشتر شد این درحالی است که درمقدار چربی و پروتئین نمونه ها تاثیر معنی داردرسطح P<0.05 ملاحظه نشد علاوه براین نتایج حاصل ازازمون بافت سنجی بیانگر آنست که میزان سفتی بافت مغزنان با افزایش درصد پودرتفاله چغندرقند به ویژه از۴درصد بیشتر کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.