مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی بر میزان کنترل آفت انباری شپشه دندانه دار Oryzeaphilus surinamensis و خصوصیات کمی و کیفی خرمای زاهدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی بر میزان کنترل آفت انباری شپشه دندانه دار Oryzeaphilus surinamensis و خصوصیات کمی و کیفی خرمای زاهدی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی بر میزان کنترل آفت انباری شپشه دندانه دار Oryzeaphilus surinamensis و خصوصیات کمی و کیفی خرمای زاهدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی بر میزان کنترل آفت انباری شپشه دندانه دار Oryzeaphilus surinamensis و خصوصیات کمی و کیفی خرمای زاهدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی بر میزان کنترل آفت انباری شپشه دندانه دار Oryzeaphilus surinamensis و خصوصیات کمی و کیفی خرمای زاهدی :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

آفات انباری از جمله مشکلات عمده در مسیر تولید تا بسته بندی و عرضه به بازار خرما می باشد. در حال حاضر یکی از روشهای مبارزه غیرشیمیایی با این آفت که مورد قبول اکثر کشورهای وارد کننده فرآوردههای زراعی و به طور عمده باغی می باشد، استفاده از تیمارهای ضد عفونی کننده دمایی (سرمایی و گرمایی) است. این پژوهش به منظور بررسی اثر تیمارهای دمایی در کنترل آفات انباری و امکان جایگزینی این تیمارها به جای تیمارهای شیمیایی بر مراحل مختلف زیستی آفت بهصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. فاکتورها عبارتند بودند از: مراحل زیستی آفات Oryzeaphilus surinamensis شامل: لارو و حشره کامل، دما شامل: ۴۵ و ۵۰ و ۵۵ و ۶۰ و ۰ و ۱۸- درجه سانتیگراد. علاوه بر تأثیر دما در مرگ و میر آفت انباری اثر آن بر کیفیت و کمیت خرما نیز بررسی شد. درپایان آزمایش صفات جدا شدن پوست، TSS ، در صد رطوبت میوه و کاهش وزن میوه اندازه گیری شد. نتایج با نرم افزار MSTATC تجزیه و تحلیل و میانگین با آزمون دانکن مقایسه شد. نتایج نشان داد که دمای ۵۵ درجه سانتی گراد باعث مرگ و میر ۱۰۰ درصد در مراحل لارو و حشره کامل شپشه دندانه دار می گردد. هم چنین تیمار های دمایی باعث افزایش کل مواد جامد محلول و PH میوه شد و وزن، میزان جدا شدن پوست و فساد پذیری آن را کاهش داد و بر رطوبت میوه تاثیری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.