مقاله بررسی اثر تیمارهای واکس و پوشش پلی اتیلن بر عمر انباری نارنگی کینو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر تیمارهای واکس و پوشش پلی اتیلن بر عمر انباری نارنگی کینو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای واکس و پوشش پلی اتیلن بر عمر انباری نارنگی کینو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای واکس و پوشش پلی اتیلن بر عمر انباری نارنگی کینو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای واکس و پوشش پلی اتیلن بر عمر انباری نارنگی کینو :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق اثر تیمارهای واکس و پوشش پلی اتیلن بر عمر انباری و کیفیت میوه های نارنگی کینو در شرایط سردخانه (دمای ۶±۲ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵-۸۰ درصد) و به مدت ۸۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. طی این مدت به فاصله هر ۲۰ روز، نمونه برداری انجام و درصد کاهش وزن، درصد پوسیدگی، درصد کل مواد جامد محلول و محتوای اسید سیتریک مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که استفاده از تیمارهای پوشش دهی سبب جلوگیری از کاهش وزن و پوسیدگی میوه گردید در حالیکه با افزایش مدت انبارداری این دو پارامتر نیز افزایش یافتند. با افزایش زمان انبارداری از میزان اسیدیته کاسته شده و بر میزان مواد جامد محلول افزوده گردید همچنین نوع پوشش مورد استفاده بر کیفیت میوه ها تأثیرگذار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.