مقاله اثر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر بر پایدار سازی کلوئیدی دوغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر بر پایدار سازی کلوئیدی دوغ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر بر پایدار سازی کلوئیدی دوغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر بر پایدار سازی کلوئیدی دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر بر پایدار سازی کلوئیدی دوغ :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تولید دوغ همراه با سایر فرآورده های لبنی تخمیری در خاور میانه و آسیای میانه، از قدیم متداول بوده و امروزه مصرف آن در کشورهای ایران، عراق، سرویه و ترکیه بسیار رایج است. تولید صنعتی این محصول در ایران، سابقه ای بیش از ۴۰ سال دارد. بر اساس استاندارد ملی ایران، دوغ نوشیدنی حصل از تخمیر لاکتیکی شیر است که ماده خشک آن از راه رقیق کردن ماست دوغ سازی (پس از تخمیر) یا شیر دوغ سازی پیش از تخمیر استاندارد شدهب اشد. مصرف دوغ یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم را تأمین می کند. از آنجایی که مواد نگهدارنده در تولید آن مورد استفاده قرار نمیگیرد، علاوه بر اینکه غذای با ارزشی می باشد، از نظر سلامت مصرف کننده نیز اهمیت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.