مقاله بررسی اثر حذف دم میوه و ضدعفونی سطحی با محلول کلرید سدیم بر عمر انباری و کیفیت سه رقم میوه گوجه فرنگی (Lycopersicun esculentum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر حذف دم میوه و ضدعفونی سطحی با محلول کلرید سدیم بر عمر انباری و کیفیت سه رقم میوه گوجه فرنگی (Lycopersicun esculentum L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر حذف دم میوه و ضدعفونی سطحی با محلول کلرید سدیم بر عمر انباری و کیفیت سه رقم میوه گوجه فرنگی (Lycopersicun esculentum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر حذف دم میوه و ضدعفونی سطحی با محلول کلرید سدیم بر عمر انباری و کیفیت سه رقم میوه گوجه فرنگی (Lycopersicun esculentum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر حذف دم میوه و ضدعفونی سطحی با محلول کلرید سدیم بر عمر انباری و کیفیت سه رقم میوه گوجه فرنگی (Lycopersicun esculentum L.) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

پژوهش حاضر به منظور افزایش عمر انباری و کیفیت سه رقم میوه گوجه فرنگی (’چف‘، ’سانسید‘ و’سوپرتلمو‘) برداشت شده در مرحله سبز بالغ مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش اثر رقم، زمان نگهداری در انبار، ضد عفونی سطحی با محلول کلرید سدیم و حذف دم میوه بررسی گردید. فاکتورهایی که مورد بررسی قرار گرفتند شامل سفتی بافت، pH عصاره ، غلظت مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتر، شاخص طعم، درصد کاهش وزن، میزان اسید آسکوربیک ( ویتامین C)، میزان کلروفیل و کاروتنوئید و درصد پوسیدگی بودند. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد تیمار غوطه وری در محلول کلرید سدیم ۰/۸۵% ، درصد پوسیدگی را کاهش داد ولی با کاهش سفتی و کلروفیل و افزایش درصد کاهش وزن و میزان کاروتنوئید باعث تسریع در رسیدن میوه های گوجه فرنگی گردید. حذف دم میوه باعث افزایش سفتی، میزان کلروفیل و عمر انباری و کاهش درصد کاهش وزن، میزان کاروتنوئید و درصد پوسیدگی و تأخیر در رسیدن میوه گوجه فرنگی گردید. به طور کلی نتایج پژوهش حاضر نش ان داد که با کاربرد تیمارهای فیزیکی و شیمیایی می توان ماندگاری و خصوصیات کیفی پس از برداشت ارقام گوجه فرنگی را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.