مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گشنیز (Coriander sativum L.) در کیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گشنیز (Coriander sativum L.) در کیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گشنیز (Coriander sativum L.) در کیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گشنیز (Coriander sativum L.) در کیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گشنیز (Coriander sativum L.) در کیک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به اینکه استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی برای جلوگیری از اکسیداسیون غذاها، فساد و تند شدن آنها رایج می باشد، سرطانزایی و اثرات منفی آنتی اکسیدان های سنتزی بر سلامت انسان مخص گردیده است، بنابراین، در سال های اخیر استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی بدلیل اهمیت آنها در به تأخیر انداختن اکسیداسون چربی ها، روغن ها و فرآورده های غذایی حاوی چربی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به بالا رفتن سطح آگاهی مصرف ک ننده در مورد خطرات احتمالی نگهدارنده های شیمیایی و تمایل به مصرف فرآورده های طبیعی، تحقیقات به سمت کابرد نگهدارنده های طبیعی در مواد غذایی از جمله اسانس ها و جایگزینی نگهدارنده های شیمیایی با آنها پیش می رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.