مقاله مطالعه اثرات پرایمینگ بذر در شرایط تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی نخود (Cicer arietinum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات پرایمینگ بذر در شرایط تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی نخود (Cicer arietinum L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات پرایمینگ بذر در شرایط تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی نخود (Cicer arietinum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات پرایمینگ بذر در شرایط تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی نخود (Cicer arietinum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات پرایمینگ بذر در شرایط تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی نخود (Cicer arietinum L.) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور مطالعه اثرات پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم نخود در شرایط تنش شوری، یک ازمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی، در سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد اسلامی واحد مشهد در سال ۱۳۹۰ انجام شد. عوامل آزمایش شامل دو رقم نخود (محلی و اصلاح شده آرمان) و سه سطح پرایمینگ (هیدروپرایمینگ، اسموپرایمینگ با NaCl و اسموپرایمینگ KCL) و ۵ سطح تنش شوری حاصل از NaCl (شاهد (آب مقطر)، ۲ ، ۴ ، ۶ و ۸ دسیمنز بر متر) بود. نتایج آزمایش نشان داد که دو رقم تنها از نظر طول ریشه چه تفاوت معنی داری داشتند. با افزایش تنش شوری تمامی شاخص جوانه زنی کاهش یافت و بیشترین کاهش در شوری ۸ دسی منز بر متر بود. پرایمینگ بذر اثرات شوری را کاهش داد و هیدروپرایمینگ بذر نسبت به اسموپرایمینگ با NaCl و Kcl نتایج بهتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.