مقاله بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تأثیر کاربرد اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین با غلظت های ( ۰ و ۵۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ پی پی ام) به تنهایی و همچنین توام با همدیگر در زمان های مختلف بر خصوصیات میوه زرشک ( وزن تر، وزن خشک، طول حبه، قطر حبه ، pH ،TSS، آنتوسیانین و اسیدیته قابل تیتراسیون ) در خراسان جنوبی بررسی گردید. محلول پاشی در زمان های تمام گل و تمام گل بعلاوه پس از ریزش گلبرگ ها سبب افزایش معنی دار طول، قطر و وزن حبه نسبت به محلول پاشی در پس از ریزش گلبرگ ها گردیدند. اسید جیبرلیک به تنهایی یا توام با BA در غلظت های استفاده شده سبب افزایش معنی دار طول، قطر، وزن حبه، آنتوسیانین و TSS گردید. محلول پاشی با GA+BA در زمان تمام گل سبب بیشترین افزایش در طول و وزن حبه ها گشت. محلول پاشی با BA در پس از ریزش گلبرگ ها کمترین افزایش در طول حبه داشت. محلول پاشی با صفر پی پی ام (شاهد) سبب کاهش معنی دار وزن ، قطر و طول میوه گردید. اسید جیبرلیک ۲۰۰ پی پی ام بیشترین افزایش را در اندازه حبه ها داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.