مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

استفاده از منابع انرژی بیولوژیک و تجدیدپذیر یکی ازشاخصها و مولفه های اصلی و کلیدی درپایداری سیستم های تولید محصولات کشاورزی است بدین منظور مطالعه ای درپاییز ۱۳۹۰ با هدف تعیین الگوی مصرف منابع بیولوژیک و صنعتی انرژی درسطح مزارع چغندرکاری استان کرمانشاه انجام شد داده ها و اطلاعات لازم برای این مطالعه به روش تکمیل پرسشنامه و درقالب مصاحبه چهره به چهره با ۵۰ کشاورز چغندرکار درسطح این استان به انجام رسید سپس داده ها توسط نرم افزارهای آماری تجزیه و تحلیل شدند نتایج این مطالعه نشان داد که کل انرژی مصرفی و تولیدی برای یک هکتار چغندرقند به ترتیب۴۹۵۱۷۹۲ و ۱۰۹۵۳۶۰ مگاژول درهکتار بود براین اساس شاخص کارایی انرژی ۲۲۱۲ بدست آمد ازکل انرژی مصرفی درمزراع تولید چغندرقند دراستان کرمانشاه ۲۲درصد ازمنابع بیولوژیک انرژی و ۷۸درصد ازمنابع صنعتی انرژی تامین شد بیشترین سهم از منابع صنعتی انرژی مربوط به کودهای شیمیایی نیتراته بود که ۲۸درصد از انرژی مصرفی راهم به خود اختصاص داده بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.