مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از منابع بیولوژیک انرژی و افزایش پایداری مزارع تولیدچغندرقند :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
استفاده از منابع انرژی بیولوژیک و تجدیدپذیر یکی ازشاخصها و مولفه های اصلی و کلیدی درپایداری سیستم های تولید محصولات کشاورزی است بدین منظور مطالعه ای درپاییز ۱۳۹۰ با هدف تعیین الگوی مصرف منابع بیولوژیک و صنعتی انرژی درسطح مزارع چغندرکاری استان کرمانشاه انجام شد داده ها و اطلاعات لازم برای این مطالعه به روش تکمیل پرسشنامه و درقالب مصاحبه چهره به چهره با ۵۰ کشاورز چغندرکار درسطح این استان به انجام رسید سپس داده ها توسط نرم افزارهای آماری تجزیه و تحلیل شدند نتایج این مطالعه نشان داد که کل انرژی مصرفی و تولیدی برای یک هکتار چغندرقند به ترتیب۴۹۵۱۷۹۲ و ۱۰۹۵۳۶۰ مگاژول درهکتار بود براین اساس شاخص کارایی انرژی ۲۲۱۲ بدست آمد ازکل انرژی مصرفی درمزراع تولید چغندرقند دراستان کرمانشاه ۲۲درصد ازمنابع بیولوژیک انرژی و ۷۸درصد ازمنابع صنعتی انرژی تامین شد بیشترین سهم از منابع صنعتی انرژی مربوط به کودهای شیمیایی نیتراته بود که ۲۸درصد از انرژی مصرفی راهم به خود اختصاص داده بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.