مقاله اثر ترکیبی تمرین هوازی و مکمل باریجه بر آپلین قلبی در طی پرفشار خونی ناشی از نیتروال آرژانین متیل استر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ترکیبی تمرین هوازی و مکمل باریجه بر آپلین قلبی در طی پرفشار خونی ناشی از نیتروال آرژانین متیل استر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ترکیبی تمرین هوازی و مکمل باریجه بر آپلین قلبی در طی پرفشار خونی ناشی از نیتروال آرژانین متیل استر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ترکیبی تمرین هوازی و مکمل باریجه بر آپلین قلبی در طی پرفشار خونی ناشی از نیتروال آرژانین متیل استر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ترکیبی تمرین هوازی و مکمل باریجه بر آپلین قلبی در طی پرفشار خونی ناشی از نیتروال آرژانین متیل استر :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

مطالعات نشان می دهد آپلین یک پپتید متسع کننده عروقی است که نقش مهمی در تنظیم تون عروقی و عملکرد قلبی عروقی دارد، اما اثر فعالیت بدنی به همراه مکمل آنتی اکسیدانتی بر آن مشخص نیست. هدف پژوهش حاضر، مطالعه اثر ترکیبی تمرین هوازی و مکمل باریجه بر دستگاه حفاظت قلبی (آپلین و گیرنده آن) در طی پر فشار خونی ناشی از نیتروال آرژنین متیل استر (L-NAME) بود. ۴۰ سر موش به طور تصادفی به چهار گروه پایه، شم، (L-NAME) و گروه تمرین+ باریجه تقسیم شدند. گروه های (L-NAME) و گروه تمرین + باریجه، محلول (L-NAME) را به مقدار ۱۰ میلی گرم/کیلوگرم ۵ روز در هفته و به مدت ۸ هفته به صورت زیر صفاقی دریافت کردند. به علاوه گروه تمرین+ باریجه در همین مدت تمرین هوازی دویدن روی نوار گردان را با سرعت ۱۵ تا ۲۰ متر در دقیقه و به مدت ۲۵ تا ۶۴ دقیقه اجرا کرده و محلول باریجه را نیز با دوز ۰/۹ گرم/ کیلوگرم در روز با استفاده از گاواژ دریافت کردند. گروه شم نیز در همین مدت محلول سالین را با شرایط مشابه دریافت کردند. گروه پایه نیز در هیچ مداخله ای شرکت نداشت. پس از هموژنیزاسیون بافت قلب و تحلیل آزمایشگاهی، آنالیز واریانس یکطرفه نشان داد که القای ۸ هفته ای (L-NAME) باعث افزایش پرفشار خونی، کاهش آپلین، گیرنده آن و بازدارنده آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE-I) در مقایسه با گروه های کنترل (پایه و شم) شد. ترکیب تمرین هوازی+ باریجه باعث مهار تنظیم مثبت پرفشار خونی ناشی از L-NAME شد. به علاوه، آن باعث افزایش معنادار دستگاه آپلیزژیک قلبی و ACE-1 در مقایسه با گروه های پایه، شم و L-NAME شد. بر اساس این یافته ها می توان گفت بکارگیری روش های غیر دارویی رویکرد مناسبی برای بهبود دستگاه جدید حفاظت قلبی در برابر استرس های مزمن ناشی از پرفشار خونی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.