مقاله بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانهای (Lycopersicon esculentum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانهای (Lycopersicon esculentum) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانهای (Lycopersicon esculentum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانهای (Lycopersicon esculentum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانهای (Lycopersicon esculentum) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

گوجهفرنگی دارای ارزش غذایی بالایی می باشد و به دلیل مقادیر قابل توجه ویتامین ث و خواص آنتیاکسیدانی، مورد توجه واقع شده است. بهبود روشهای به زراعی و نحوه پرورش آن جهت افزایش کیفیت میوه و مواد مؤثره حائز اهمیت بسیاری است. به همین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تیمار و سه تکرار اجرا گردید. تیمار اول رقم، تیمار دوم نوع هرس بوته (حذف تمام شاخه های فرعی و باقی گذاشتن یک خوشه و یک برگ و حذف باقی مانده شاخههای فرعی) و تیمار سوم، تنک میوه (چهار، پنج و شش میوه در خوشه) بود. در این تحقیق اثرات هرس و فرمدهی بوته و همچنین تعداد میوه در خوشه بر صفات کیفی میوه از جمله میزان مواد جامد محلول، میزان اسید آسکوربیک میوه، کارتنوئید، لیکوپن میوه روی بوته در فصل پاییز و زمستان بررسی شد. نتایج نشان داد که میزان اسید آسکوربیک و میزان رنگدانه های میوه در رقم فاراون بیشتر از دو رقم دیگر بود و میزان مواد جامد محلول در رقم اکدنیس بیشتر از دو رقم دیگر مشاهده شد. هرس بوته و تنک میوه تفاوت معنی داری را بر میزان لیکوپن میوه نشان نداد، ولی هرس بوته و تنک میوه اختلاف معنیداری را در سطح احتمال ۱ درصد بر میزان اسید آسکوربیک، درصد مواد جامد محلول و میزان کارتنوئید میوه داشتند. در مجموع رقم فاراون با تنک چهار میوه بیشترین عملکرد میوه را در هر دو نوع هرس بوته داشت. بنابراین با انتخاب ارقام مناسب و روشهای ویژه هرس بوته و تنک میوه می توان بدون صرف هزینه زیاد و استفاده از مواد شیمیایی مضر ،میزان رنگدانه ها و مواد مؤثره میوه گوجه فرنگی را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.