مقاله اثر مرحله رسیدن میوه، تیمارهای آب سرد و گرم بر عمر قفسه ای میوه انبه لانگرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مرحله رسیدن میوه، تیمارهای آب سرد و گرم بر عمر قفسه ای میوه انبه لانگرا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مرحله رسیدن میوه، تیمارهای آب سرد و گرم بر عمر قفسه ای میوه انبه لانگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مرحله رسیدن میوه، تیمارهای آب سرد و گرم بر عمر قفسه ای میوه انبه لانگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مرحله رسیدن میوه، تیمارهای آب سرد و گرم بر عمر قفسه ای میوه انبه لانگرا :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

اثرات مختلف مراحل رسیدن (سبز رسیده، تا ۲۰ % تغییر رنگ و تا ۴۰ % تغییر رنگ)، تیمارهای آب سرد ( ۵ درجه سانتی گراد برای ۵ دقیقه و ۱۰ درجه سانتی گراد برای ۱۵ دقیقه)، تیمارهای آب گرم ( ۵۰ درجه سانتی گراد برای ۱۵ دقیقه و ۵۵ درجه سانتی گراد برای ۵ دقیقه) و نگهداری (صفر، پنج، ده و پانزده روز) بر عمر قفسه ای میوه انبه لانگرا بررسی شد. نتایج نشان داد که تیمارهای آب سرد و گرم باعث تغییر سفتی میوه، شاخص طعم، ارزیابی حسی مانند رنگ پوست و عطر میوه شدند. بیشترین میزان سفتی میوه و کمترین میزان شاخص طعم، رنگ پوست و عطر در تیمارهای آب سرد بودند. در میوه های سبز رسیده، بیشترین میزان اسیدیته و سفتی میوه و کمترین میزان شاخص طعم، رنگ پوست، عطر، مزه و کیفیت مشاهده شد. با افزایش دوره نگهداری (از صفر تا ۱۵ روز) مقدار اسیدیته و سفتی میوه بطور معنی داری کاهش یافت، اما مواد جامد محلول، pH ، شاخص طعم، رنگ پوست، عطر، مزه و کیفیت بطور معنی داری افزایش یافت. استفاده از تیمارهای آب سرد و گرم هیچ اثر معنی داری بر میزان اسید آسکوربیک میوه نداشت. در این مطالعه برداشت میوه در مرحله سبز رسیده و استفاده از تیمارهای آب سرد، منجر به تاخیر رسیدن میوه های انبه شدند. برداشت میوه انبه در مرحله کاملا رسیده منجر به نرم شدن میوه در ۳ روز می شود، درحالی که برداشت در مرحله سبز رسیده و استفاده از تیمار آب سرد منجر به نرم شدن میوه در ۱۵ روز می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.