مقاله اثرات تیمار جیبرلیک اسید بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی در شرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تیمار جیبرلیک اسید بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی در شرایط دیم دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تیمار جیبرلیک اسید بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی در شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تیمار جیبرلیک اسید بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تیمار جیبرلیک اسید بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی در شرایط دیم :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این تحقیق با هدف بررسی اثر جیبرلیک اسید بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی در شرایط دیم استان فارس در فصل زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در منطقه سعدی شیراز و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و تعداد سه تاک در هر کرت اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل غوطه وری خوشه در محلول جیبرلیک اسید با غظت های ۱۵ و ۳۰ و ۴۵ میلی گرم در لیتر در سه زمان قبل از گلدهی، گلدهی کامل و بعد از گلدهی و شاهد (عدم استفاده از جیبرلین) بود. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر جیبرلین بر طول حبه (۱%>P) و وزن حبه (۵%>P) معنی دار و بر سایر صفات معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.