مقاله اثرمحلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژربرا رقم ‘Kaiser’
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرمحلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژربرا رقم ‘Kaiser’ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرمحلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژربرا رقم ‘Kaiser’ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمحلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژربرا رقم ‘Kaiser’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرمحلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژربرا رقم ‘Kaiser’ :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
ژربرا (Gerbera jamesonni L.) از تیره میناسانان (Asteracea) جز گلهای بریدنی برتر دنیاست که تولیدکنندگان این محصول به دنبال افزایش کیفیت و کمیت این گل می باشند و به دنبال آن پژهشگران به بررسی و مطالعه روی این گیاه و چگونگی بهبود دادن کیفیت و کمیت آن پرداخت هاند. از آنجایی که اسیدهای آمینه یکی از مواد آلی نیتروژن دار می باشند که توانند روی بعضی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاهان تأثیر گذارند، اثر محلول پاشی ترکیبی از اسید های آمینه روی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گل ژربرا رقم ‘Kaiser’ مورد بررسی قرار گرفت. این ترکیب با غلظت های ۰ و ۰/۲۵ و ۰/۵ و ۰/۷۵ روی گیاهان به مدت یک ماه محلو لپاشی شد. تجزیه تحلیل آماری داد هها با استفاده از نرم افزار SAS انجام شد و میانگین ها در سطح ۵ درصد با یکدیگر مقایسه شدند. . نتایج نشان داد که پاشش اسیدآمینه در غلظت های ۰/۲۵ و ۰/۵ توانسته است میزان کلروفیل، پرولین و طول ساقه را بطور معنی داری افزایش دهد. در حالی که این افزایش میزان گلدهی و وزن تر و خشک گیاهان در اثر این غلظ تها معن یدار نبوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.