مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر مداخله ای تغذیه شیر بر سطح آنزیمهای کبدی در کارگران صنعت رنگسازی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

حلالهای آلی آروماتیک استفاده گسترده ای در صنایع و مشاغل دارند. در این مطالعه سطح آنزیم های کبدی و تاثیر مداخله ای تغذیه شیر بر کاهش آنها مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعه به روش تجربی خود شاهد و مقایسه قبل و بعد روی ۶۲ نفر از کارگران سالن تولید رنگ انجام گردید. اطلاعات دموگرافیک با استفاده از پرسشنامه جمع آوری و آنزیم های کبدی ALT و AST در کارگران اندازه گیری شد. تغذیه ۲۰۰ سی سی شیر روزانه بین کارگران در سه شیفت کاری آغاز و پس از یکسال مجددا آنزیم های کبدی مورد بررسی قرار گرفت. میانگین سنی افراد مورد پژوهش ۸/۸۴±۳۱/۵ و میانگین شاخص توده بدنی (BMI) 3/04±۲۴ بود. میزان آنزیم های کبدی بعد از مصرف شیر در کارگران به طور معنی دار (۰۰۰۱>P) کاهش و درصد افراد با سطح AST و ALT غیر طبیعی پس از دوره یکساله مصرف شیر به ترتیب از ۲۲/۶% و ۱۱/۳% به ۱/۶% کاهش یافت. با توجه به اینکه مصرف شیر در کاهش آنزیم های کبدی کارگران مورد مواجهه تاثیر گذار بوده، این مداخله می تواند نقش موثری در جلوگیری یا کاهش ضایعات کبدی افراد در معرض خطر داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.