مقاله ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه در میناب (استان هرمزگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه در میناب (استان هرمزگان) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه در میناب (استان هرمزگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه در میناب (استان هرمزگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه در میناب (استان هرمزگان) :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

هدف از این آزمایش ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه های درختان گزینش شده انبه بود. بیست و شش ژنوتیپ از منطقه میناب در استان هرمزگان مورد مطالعه قرار گرفتند. طرح آزمایش بصورت بلوک کامل تصادفی با بیست و شش تیمار (هر ژنوتیپ بعنوان یک تیمار) و چهار تکرار (هر تکرار یک میوه) بود. خصوصیات کمی و کیفی میوه شامل عرض، طول و وزن میوه و هسته، درصد گوشت، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون ویتامین ث و قند کل اندازه گیری شدند . نتایج براساس آزمون دانکن مقایسه گردیده و تجزیه کلاستر انجام گردید. نتایج نشان دادند ژنوتیپ های مورد مطالعه تفاوت معنی داری از نظر خصوصیات کمی میوه داشتند. هم چنین از نظر میزان مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، ویتامین ث و قند کل، تنوع زیادی در ژنوتیپ های مورد مطالعه وجود داشت. علاوه برخصوصیات فیزیکی میوه و هسته مانند وزن و اندازه، تنوع در خصوصیات شیمیایی میوه ها نشان داد از این ژنوتیپ ها می توان در برنامه های به نژادی انبه استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.